Meny

Styremøte 8. januar 2024

  • Sted: Konvallstien 41
  • Dato: 8. januar 2024
  • Tid: 18:00-19:30
  • Til stedet: Egil Mathisen, Edith Bøe, Jonathan Muir, Christian Haaland og Stig Walberg.
    Henrik Kvadsheim til stede på punkt 10.
  • Forfall: Henrik Kvadsheim (Marianne Doublet har flyttet, vil bli erstattet neste år)

1. Godkjenning av referat fra sist styremøte
Ingen kommentarer - godkjent.

2. Foreløpig regnskap 2023, oversikt over ubetalte kontingenter og elbil lading ved Jonathan
Det er litt i underkant av 200 000,- på kontoen til velforeningen.
Alle har betalt egenandelen til lekeplass.
Mangler kontingent for 2 hus. En har betalt dobbelt.
Første halvårs lading/strøm betalt.
Andre halvårs lading blir snart utfakturert.

3. Innspill til budsjett for 2024 ved Egil
Jonathan lager forslag til budsjett for 2024, som gjennomgås på neste styremøte og ligger klart til generalforsamlingen. Det lages oversikt over kostnader tilknyttet ladeproblematikk og kummer og fortau.

4. Innspill til årsmelding for 2023 ved Egil
Årsmeldingen for 2022 ble gått igjennom, med tanke på hva som må tas med for 2023.

5. Godkjenning av boder ved Egil
a. Nr. 12 Tonje Bjoland – se tidligere utsendte mail 19. november.
Styret godkjenner boden på bakgrunn av innsendte tegninger, forutsatt nabovarsel uten innvendinger og at det er i forhold til godkjente mål fra Stavanger kommune. Gjør også oppmerksom på at det må være innenfor tomtegrense.
b. Nr. 44 Elisabeth Lauvnes – tegninger og dokumentasjon sendt til tidligere styremedlem. Tegningene er ikke kommet til rette og styret godkjenner boden utifra bilder og inspeksjon som er gjennomført.

6. Oppdatering om parkering og innkjøring på feltet
Styret har merket seg at det var mye ulovlig parkering på feltet over mange måneder, men at dette nå har endret seg og at det er mindre av dette nå.

Styret gjør allikevel oppmerksom på at det fremdeles er forbudt med innkjøring og parkering på feltet. Innkjøring forbudt skilt – betyr faktisk innkjøring forbudt…. Det skal kun forekomme når det er nødvendig.

7. Oppdatering på ladeproblematikk ved Christian og Egil
Det har vært ladeproblem i enkelte garasjer – ladingen går tregt.
Rogaland elektro har vært her, men det er foreløpig ikke ordnet. Vi vil igjen kontakte Rogaland elektro, så de kommer på ny kontroll. Det kan muligens være routeren som er problemet – når den detter ut – så lader det veldig lite/sakte. Det vil da ses på mulighet for å kjøpe inn en ny 4G router (den gamle er en 3G router – har ikke nok kapasitet?) + samle alt i en transformator og en løsning.

8. Oppdatering på kummer og fortau ved Egil
Har kontaktet entreprenør for ett møte for å se på de forskjellige områdene hvor det er problematisk, hva som må gjøres, ansvar og estimert kostnad.

9. Oppdatering på konvallstienvelforening@gmail.com ved Egil
Det har vært vurdert ett oppsett hvor alle styre roller hadde egen mailkonto, som ble videreført til den neste som fikk rollen (for historikk og arkiv). Men dette medførte en kostnad på 250,- pr. måned pr. bruker så dette ble skrinlagt.

Det er isteden opprettet en gmail konto som er gratis, som da styrets leder har ansvar for, men som også kan benyttes av andre styremedlemmer og lagrer de e-post med mere som er nødvendig. I tillegg så blir mye også digitalt lagret på vår hjemmeside.

10. Eventuelt
Innbrudd – det har vært innbrudd i nr 5, det huset som pr nå er ubebodd. De har kommet inn via kjellervinduet. Politiet er kontaktet og tar dette videre med huseier.

Garasjer – skal være til parkering. Det er begrenset med parkeringsplasser og mange som bruker garasjene som oppbevaringsplasser. Styret henstiller derfor til at alle parkerer i garasjene.