Meny

Styremøte 31. januar 2018

  • Sted: Konvallstien 6
  • Dato: 31. januar 2018
  • Tid: 20:00-21:00
  • Til stedet: Jan Christian Kerlefsen, Børge Andreassen, Elisabeth Lauvnes, Lisbeth Reinhardt, Kristoffer Gjøsund
  • Forfall: Inger Strass, Kristin Hatleskog

Sak 1 - Oppfølging trafikksaken

Det er fortsatt utstrakt kjøring til eiendommene, samt parkering i gatene inne på feltet. I noen tilfeller parkeres det fortsatt på eiendommene. Parkering i gatene og på eiendom er ikke lov. Det utstrakte kjøringen i gatene er ikke ønskelig. Styret ønsker å avklare med årsmøtet om saken skal følges videre opp med kommune og parkeringsselskap.

Sak 2 - Oppfølging parkering

Jan Christian har purret kommunen flere ganger om at skiltet med parkeringsforbud må endres fra 06:00 til 07:00. Beslutningen er tatt, men det tar dessverre tid å få byttet skiltet. Kommunen har lovet å prioritere dette.

Sak 3 - Salg av eiendomsstripe

Jan Christian vil fremlegge et forslag til årsmøtet om å selge eiendomsstripen til eierne av Botaniker Resvollsgate 66 for 710 kr/m2. Kjøper skal dekke alle kostnader.

Sak 4 - Betaling for lading av bil i garasje

Børge vil beregne en gjennomsnittspris per kWh fra sist avlesning, og sende beløp og betalingsinformasjon til den enkelte som lader bilen i garasjen.

Sak 5 - Strøsand

Kommunen har fylt på strøsand i strøsandkassen. En beboer har nevnt at vi kunne hatt en ordning for sanstrøing på området, på samme måte som for plenklipping. Styret mener det ikke vil være hensiktsmessig å administrere en slik ordning, og vill heller minne om den enkeltes ansvar for å måke snø og strø de gangene det er glatt.

Sak 6 - Økonomistatus

Ingen store avvik i forhold til budsjettet. Det er brukt noe mer dugnadspenger på opparbeiding av blomsterbed i ved garasjene nærmest Stokkavannet. Det er også et større strømforbruk i garasjene. Dette skyldes at det lades biler. Bileierne vil betale inn sitt forbruk til foreningen, og dette kommer da som en inntekt.

Sak 7 - Årsberetning/årsmøte

Jan Christian vil forberede innkallinger og sakspapirer i henhold til vedtektene. Årsmøtet skal avholdes innen mars, og varsles minst 14 dager før. Frist for å melde inn saker til møtet er 10 dager før møtet avholdes, og sakspapirer sendes ut minst 7 dager før. Foreløpig saksliste:
- Gjennomgang og godkjenning av regnskap
- Budsjettforslag 2018
- Valg av nye styremedlemmer
- Valg av revisor
- Salg av eiendomsstripe
- Videre oppfølging av trafikksituasjonen på området
- Eventuelt